Naš tim

Vedrana Grgurević dr.med.dent. specijalist ortodoncije

Doktorica dentalne medicine sa specijalizacijom iz ortodoncije. Već 10 godina radi na području ortodoncije te je posvećena pružanju vrhunske skrbi za pacijente svih dobnih skupina.

Odrasla je u Slavonskom Brodu, a 2009. godine diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Za vrijeme studija sudjelovala je u projektu Zubić Vila kojim su studenti stomatologije educirali djecu u vrtićima i školama diljem Hrvatske o pravilnoj oralnoj higijeni.

Nakon 7 godina rada u Domu zdravlja te paralelno i u nekoliko renomiranih poliklinika od 2016.-2019. obavlja specijalizaciju iz ortodoncije na Stomatološkom fakultetu.

Radom u Stomatološkoj Poliklinici Zagreb na Zavodu za ortodonciju gdje je imala pristup i vodila terapije na velikom broju pacijenata stječe iskustvo i želju za otvaranjem privatne ordinacije.

Svoje znanje kontinuirano unapređuje edukacijama i interdisciplinarnim pristupom. Trenutno je na postdiplomskom doktorskom studiju Stomatološkog fakulteta u Zagrebu.

Naša ideja i želja su da postanemo i ostanemo mala specijalistička ordinacija koja stvara velike, stabilne i trajne rezultate koja kao cilj ima samo jedno – detaljno se posvetiti svakom pacijentu i pružiti mu najvišu razinu kvalitete ortodontskih usluga.

Viktorija Ščrbić, dentalna asistentica/dentalni higijeničar

Viktorija je topli osmijeh naše ordinacije.

Dentalna je  asistentica, a praksu i spretnost je stekla radom u par najvećih stomatoloških poliklinika u Zagrebu.  

Također, vlasnica je titule dentalne higijeničarke nakon završenog fakulteta za higijeničare u Rijeci 2020-te godine, a ujedno i članica Hrvatske komore dentalne medicine. Kontinuirano se educira na raznovrsnim edukacijama i kongresima.

U našem je timu od prvoga dana i nadamo se da ćemo skupa napraviti velike korake :)

Brzo će steći Vaše potpuno povjerenje i njezin glas ćete prvi čuti ukoliko nas budete zvali za bilo kakvo pitanje ili dogovor.