Fiksna terapija

Metalni
Metalni aparat zlatni je standard ortodoncije. Naše bravice su male i ugodne za nošenje čime je olakšana i oralna higijena. Adekvatan je za jednostavne i zahtjevne slučajeve.

Samovezujući
Samovezujuće bravice, za razliku od klasičnih, imaju pomična vratašca koja drže žicu u utoru bravice pa na njih nije potrebno stavljati ligature (gumice ili vezilice). Ono što je dokazano i karakteristično za takvu vrstu bravica je da skraćuju vrijeme kontrole, a time i terapije jer nema klasičnog vezivanja same bravice. Dolaze u metalnoj i estetskoj varijanti, a možemo reći da je estetski samovezujći aparat nešto za što se naši pacijenti najčešće odlučuju. Adekvatan je za jednostavne i zahtjevne slučajeve.

Estetski
Estetski aparat može biti keramički ili safirni te ovisno o materijalu je bijele boje ili pak potpuno proziran. Adekvatan je za jednostavne i srednje zahtjevne slučajeve. Sa sigurnošću Vam možemo reći da će proći nekoliko mjeseci dok Vaši bližnji shvate da imate aparat jer je skoro nevidljiv

Novi pacijenti mogu potpuno besplatno bilo koji dan dogovoriti prvi pregled i konzultaciju s našom specijalisticom ortodoncije dr. Vedranom !

Ostale usluge